PUSRYČIAMS

1. Kepti kiaušiniai su ikrais

Ingredientai:

 

 

  • Minkšto avocado..............................1v.š.    
  • Juodųjų ikrų......................................1vnt.
  • Maltos duonos riekučių....................4vnt.
  • Sviesto..............................................100g.
  • Kiaušinių...........................................6-8vnt.


Šiek tiek vorčesterio padažo, druskos. Baltos duonos riekutes paskrudiname. Pastatome šiltai. Į įkaitintą keptuvę dedame sviesto ir ant mažos ugnies kepame kiaušinius. Pasūdome. NeperkepameŠakute sutriname avokadą. Paskrudintas riekutes aptepame avokado mase, pašlakstome vorčesterio padažu, dedame iškeptus kiaušinius, apibarstome ikrais. Tobulai skanu!

 

 

 

 

 

 



2.    Minkštai virtas kiaušinis su juodaisiais ikrais

Ingredientai:

 

 

  • Vištos ar putpelės kiaušiniai................2-3vnt.
  • Juodieji ikrai.........................................pagal skonį
  • Laiškiniai česnakai, druska..................pagal skonį

 

 

 

Labai minkštai išverdame kiaušinius. Vištos kiaušinius verdame 3min. Putpelės 1min. Išvirtą kiaušinį dedame į stovelį. Staigiu judesiu nupjauname viršūnėlę,pasūdome,  įdedame šauštelį ikrų ir puošiame žalumynu.

 

 
3.    Kvapi kiaušinienė

 

Ingredientai:

 

 

 

  • Riekutės prancūziško batono......................4vnt.
  • Pipirų, druskos..............................................pagal skonį
  • Kiaušinių.......................................................6vnt.
  • Sviesto..........................................................3 v. š.
  • Raudonųjų ikrų.............................................1 v.š.
  • Laiškinių česnakų arba svogūnų laiškų......pagal skonį

 

 

 

Prancūziško batono riekutes apskrudinam. Padedame šiltai. Įkaitiname keptuvę, dedame sviesto, supilame paplaktus  kiaušinius. Pasūdome, pridedame šiek tiek pipirų. Kepame trumpai ant mažos ugnies, visą laiką pamaišant. Dedame iškeptus kiaušinius ant skrebučio. Puošiame ikrais ir žalumynais.

 

 


Šioje kategorijoje nėra prekių.